Sponsor
Laatste nieuws
Programma
Stand en Uitslagen

Welkom op de site van de Z.V.V. Telflex

Op dit moment speelt de Z.V.V. Teleflex in de 2-e klasse 04

Topscoorders
Ledenlijst
Spelregels
Historie
Teleflex 2
Het verslag van Teleflex tegen Fico in het seizoen 2003-2004 !!
Terug naar Homepage

Teleflex - Fico d.d. 06.02.2004

Plaats van handeling was Callandhal tijd : 21:05 uur.



Dit was de eerste wedstrijd, in een reeks van 3 voor ons, die medebepalend was voor de competitie. Het was immers de nummer 1 tegen de nummer 2. Hierna volgen nog de wedstrijden tegen Knooppunt en ABN/AMRO. Het was dus goed dat we wederom een compleet team op de been hadden. Welliswaar was Frank als laatste binnen maar hij was er in ieder geval weer bij. Weinig problemen dus qua bezetting deze avond. Greg had zijn zoon ook meegenomen om hem eens te laten zien wat zijn vader op de vrijdagavond zoal uitspookt. Daarnaast hadden we nog genoeg andere supporters die ons kwamen aanmoedigen. Natuurlijk hebben we bijna iedere wedstrijd onze hondstrouwe supporters, de familie Haks, als onze steun. Dit ondanks dat hun zoon geblesseerd is, klasse !!

 De wedstrijd begon als een kleine schaakpartij tussen twee schaakmeesters. Wij kwamen op een 2-0 voorsprong dankzij twee fraaie treffers van Lesley. Hierna nam Fico het initiatief en kon terug komen tot 2-2. Een aantal verdegings foutjes waren hier debet aan. Gelukkig voor ons kwamen Frank en Maikel precies op tijd op stoom. Daarbij kwam dat de verdeging daarna wel gediciplineerd begon te spelen. Onder aanvoering van ondergetekende, middenlijn, middenlijn, eigen man eigen man,kon de tegenstander geen vuist meer maken. Daarbij kwam dat Dennis ook in goede doen was en alle ballen, gewoon, had. Er was voor de tegenstander geen doorkomen aan.

De fut en het geloof was er tijdens de tweede helft en beetje uit bij de tegenstander. We moesten natuurlijk wel op blijven letten maar kregen het niet echt moeilijk meer. Dit werd mede veroorzaakt door werkelijkwaar sublieme acties van Lesley, Frank en Maikel. De ene na de andere wonderschone actie werd afgerond in een even zo fraaie treffer. Genoemd moet worden de kegel in de kruising van Lesey. Hierdoor konden we qua score uitlopen naar een riante voorsprong van 7-2. Hierna kwam het bekende laksheid over het team, echter duurde dit niet al te lang en konden we de draad weer oppakken. Deze laksheid werd onderbroken, onder andere door een treffer van Greg, niemand weet wat de bedoeling was maar hij zat lekker in het hoekie. Waarschijnlijk is hij vanavond nog aan zijn zoontje aan het vertellen hoe hij dat gedaan heeft. Uiteindelijk werd het 9-3 door, de tegentreffer was een klein foutje van Frank. Deze vergeven we hem aangezien hij deze wedstrijd 4 keer gescoord heeft.

Volgende wedstrijd is tegen Knooppunt en ook wederom belangrijk. Als we deze wedstrijd winnen en twee weken daarna tegen ABN/AMRO hebben we een goede stap gezet richting het kampioenschap. Als we net zo spelen als de wedstrijd tegen Fico hoeven we nergens voor te vrezen en worden we gewoon kampioen. Tot volgende week vrijdag !!

Het officiele Teleflex shirt Euro 2004 site
KNVB site
Champions League site
 
 
 
Het voetbalblad  


 
 
Ander verslag lezen ?
     
Naar top
 

Hoeveel hits heeft deze site al gehad ?